UFKK BL stranica na facebook-u!
34th FIAP BLACK AND WHITE BIENNIAL
Sreda, 24 Januar 2018 17:08

Obavještavamo zainteresovane autore da je dostava radova za FIAP – ov 34. BIJENALE CRNO-BIJELE FOTOGRAFIJE, koji se ove godine održava u Južnoj Africi, do 09. februara 2018. godine.

 

Kolekciju AUFBiH na pomenutom Bijenalu će predstavljati 10 printanih crno-bijelih fotografija (jedan autor može biti zastupljen maksimalno sa jednim radom).

 

Kolekcija mora biti koherentna, kako sa stanovišta inspiracije i koncepcije tako i u pogledu same realizacije i prezentacije.

 

Kako bi izbor kolekcije bio bolji i kvalitetniji, ostavljamo autorima mogućnost da pošalju maksimalno do 3 (tri) crno-bijele fotografije na neku od tema:  LIFE, PORTRET U AMBIJENTU, PORTRET

 

Mole se autori da ne dostavljaju radove koji su već bili u prethodnim kolekcijama AUFBiH za FIAP Bijenala. Radovi se dostavljaju u JPG formatu, rezolucija 300 dpi, duža strana fotografije treba biti 4000 pixela, kvalitet 10.

 

Nazivi radova trebaju biti na engleskom jeziku. Svi autori čiji radovi budu izabrani u kolekciju će dobiti štampani katalog Bijenala (21×21)cm.

 

Troškove printanja i slanja radova snosi AUFBiH. Radove dostaviti elektronskim putem na e-mail adresu: Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

 

Milorad Kašćelan, MF AUFBiH, EFIAP/b

Koordinator kolekcija AUFBiH

 

FIAP Plaketa - Banja Luka Salon

Naši prijatelji