UFKK BL stranica na facebook-u!
UFKK BL stranica na twitter-u!
Otvorena 9. Međunarodna izložba fotografija FOTO EMOCIJA 2020
Petak, 24 Jul 2020 06:01

U organizaciji Univerzitetskog foto kino kluba u vijećnici Kulturnog centra Banski dvor u Banja Luci 22. jula u 19:30 časova otvorena je 9. Međunarodna izložba fotografija FOTO EMOCIJA 2020.

 

U potpuno drugačijim uslovima, zbog pojave virusa koron, otvaranje izložbe priređeno je uz primjenu svih propisanih mjera i preporuka nadležnih organa – mjerenje tjelesne temperature, te obavezno nošenje zaštite maske i održavanje fizičke distance.

 

Prisutne je pozdravio predsjednik Univerzitetskog FKK Milorad Kašćelan, zahvalivši se rukovodstvu Banskog dvora što je pronašalo način da i u ovoj situaciji izložba bude organizovana i prezentovana ljubiteljima fotografije.

 

Naglašavajući da je ovogodišnja izložba jedna od najboljih u zadnji pet godina, a posebno raduje kvalitet radova prezentovanih na temi foto emocija po kojo izlozba nosi ime.

 

Izložbu je otvorio Mladen Matović, direktor Kulturnog centra Banski dvor, rekavši da je postavka organizovana u saradnji sa Univerzitetskim foto-kino klubom Banjaluka, te izrazio zadovoljstvo što se poslije “prinudnog odmora” nastavlja uspješna saradnja Banskog dvora i ovog kluba.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FIAP Plaketa - Banja Luka Salon

Naši prijatelji