UFKK BL stranica na facebook-u!
UFKK BL stranica na twitter-u!
Otvorena 3. Međunarodna izložba digitalnih i printanih fotografija "CONCEPT PHOTO 2020"
Sreda, 17 Mart 2021 06:53

U Kulturnom centru Banski dvor u Banjaluci, u petak 12. marta, 2021. godine u 19 časova, otvorena je 3. Međunarodna izložba digitalnih i printanih fotografija "CONCEPT PHOTO".

 

VIDEO SA OTVARANJA IZLOŽBE

 

Prisutne ljubitelje fotografije pozdravio je predsjednik kluba Milorad Kašćelan, naglasivši da, uprkos vanrednim okolnostima zbog pojave virusa korona, klub uspješno nastavlja svoje aktivnosti u organizaciji međunarodnih izložbi najvišeg ranga.

 

Potom se posjetiocima obratio Dragan Prole, predsjednik žirija, istaknuvši da je organizacija printanih fotografija u vrijeme korone predstavljala pravi izazov. Kad je cijeli svijet bio zatvoren zbog pandemije, mi smo raspisali propozicije za ovu izložbu , dodao je Prole.

 

Na naše veliko zadovoljstvo odziv autora iz cijelog svijeta je bio odličan i sve pošiljke sa fotografijama su stigle na vrijeme. Posebno je istakao kako su ovakve izložbe pravi način za bavljenje kreativnom fotografijom.

 

Izložbu je otvorio Mladen Matović, direktor Kulturnog centra Banski dvor, rekavši da je postavka organizovana u saradnji sa Univerzitetskim foto-kino klubom Banjaluka, te je izrazio zadovoljstvo što se nastavlja kontinuitet u saradnji.

 

Posebno je naglasio da će Kulturni centar nastaviti da podržava ovakve manifestacije koje promovišu kulturu i naš grad.

 

Otvaranje izložbe priređeno je uz primjenu svih propisanih mjera i preporuka nadležnih organa – mjerenje tjelesne temperature, te obavezno nošenje zaštite maske i održavanje fizičke distance.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FIAP Plaketa - Banja Luka Salon

Naši prijatelji